22 Haziran 2022 Çarşamba

Farmasi Girişimci Girişi

Girişimci Girişi.
Farmasi Girişimci Girişi.
Farmasi Girişimci Girişi

Öncelikle belirtmek isterim ki; En Çok Okunanlardaki Farmasi Girişimci Giriş'i yazısının tanıtımını ya da kısa bir özetine değinmek istiyorum.

Farmasi Giriş için burayı tıklayın. Farmasi size sipariş verirken tasarruf edebileceğiniz, satarken gelir sağlayabileceğiniz ya da kendi ekibinizi kurarak çok daha fazla kazanç sağlayabileceğiniz, harikulade bir iş fırsatı sunuyor. Farmasi dünyasında karşınıza ne çıkacağını merak ediyorsanız hemen tıklayın! Hemen başvuru yapın.

https://www.farmasiint.gen.tr/p/ucretsiz-uyelik-basvurusu.html

Farmasi Üye olmak ya da Kayıt operasyonu bir Farmasi Girişimcisi tarafından yapılır. Farmasi üyelik/Kayıt operasyonu tamamlandıktan sonra Farmasi internet sitesi farmasiint.com üzerinden T.C. Kimlik Numaranız ve Parolanız ile Farmasi Girişimci Girişinden giriş yapılmaktadır.

Farmasi Sipariş Oluşturma

Giriş gerçekleştikten sonra Hızlı satın al linkine tıklıyoruz ve kod ekranı karşınıza gelecektir. Farmasi kataloğundan satın almak planladığınız ürünlerin kodlarını girişini ilgili kutucuğa tanımladıktan sonra, bu kodları ve kaç adet olduğunu belirleyip, yazarak sepete at butonunu tıklıyoruz. Siparişiniz hazır olunca Satın al'ı tıklıyoruz. Satın al’dan sonraki sayfada sepet altı dediğimiz bir alan karşınıza gelecektir. Bu ekranda satış temsilcilerine yani size sunulan özel indirimli ürünler ve kazandığınız
Sipariş Oluşturma.
Sipariş Oluşturma.

hediyeler, alacağınız ürünlerle birlikte otomatik olarak listelecektir. Dilediğinizi seçebilir, bazılarıysa otomatik olarak sepetinize gelir. Seçim yaptıktan sonra Devam butonunu tıklıyoruz.

Kayıt ekranında olduğu sırasında girişini yapmış olduğunuz adres bilgileri karşınıza çıkacaktır. Eğer siparişini yaptığınız farklı bir adrese gitmesini istiyorsanız ve ya halihazırda girişini yaptığınız adreste bir sorun olduğunu gördüyseniz, alttaki bölümden Yeni Teslimat Adresi tanımlama kısmından yeni adres bilgilerinizi girebilirsiniz. Siparişinizin kargo ile hangi adresinize gitmesini istiyorsanız, Bu adresi kullan seçeneğini tıklamalısınız. Ürünlerinizin teslimatı için doğru adres girişi çok önemlidir.

Konu hakkında daha fazla detay, ödeme yöntemleri, kargolama ve Temsilcilerle iletişim'e geçebilmeniz için aşağıda ilgili bağlantıları paylaşacağım.


3 yorum:

  1. Konu içerisinden bir alıntı: Farmasi size sipariş verirken tasarruf edebileceğiniz, satarken gelir sağlayabileceğiniz ya da kendi ekibinizi kurarak çok daha fazla kazanç sağlayabileceğiniz, harikulade bir iş fırsatı sunuyor.

    YanıtlaSil
  2. Yorumlarınız bizim için önemlidir.

    YanıtlaSil